5 producten die je smart home verder brengen in 2022

Een smart home met verschillende afdelingen neemt je veel handen uit werk, daarom is het een slimme investering. We laten 5 producten zien waar je dagelijks profijt van hebt.

Lampen

Niets lijkt ons fijner dan na een lange vakantie thuiskomen en meteen de lampen horen aanspringen. Je stelde dit tijdstip al in toen je vertrok vanaf het vakantieadres, waarmee je in een keer het thuisgevoel weer voelt dankzij het licht vanuit meerdere hoeken, een prettig voordeel van een smart home.

Een product om mee te beginnen

De Philips Hue, een apparaat waardoor je in een knop de sfeer totaal laat veranderen, dus van een gele leeskleur naar een lichtblauwe tegenhanger waar de energie geen grenzen door kent.

Efficiënte stekker

Het dagelijks leven is soms een race, aangezien je opstaat, het koffiezetapparaat opstart, in de badkamer wast en scheert, nog even de nieuwslezers volgt en een brood roostert. En dan is het alweer tijd om te vertrekken naar je werk. Totdat je na uren herinnert: er staat nog veel aan thuis. Vervolgens pak je je smartphone erbij en bespaar je kosten op meerdere vlakken, zo richt je je binnen enkele seconden weer op de werkzaamheden.

Een product om mee te beginnen

Philips Hue Smart plug EU, om in je eigen woning de zaken te regelen terwijl je kilometers weg bent.

Deurbel

Wanneer je niet kunt opendoen als de deurbel geluid maakt, is dit een ideale oplossing. Denk hierbij aan wanneer je uit de douche stapt, boodschappen doet of net plaatsneemt in de bioscoop. Zo loop je je vrienden niet mis en weet de postbode waar hij jouw pakket kan achterlaten. In de deurbel zit namelijk een camera en daardoor maak je contact met degene vanaf een app.

Een product om mee te beginnen

Ring Video Doorbell 3, in een paar handelingen te installeren aan de muur. Meldt overigens ook als er iemand in de straal van 1,5 tot 9 meter in de buurt is.

Thermostaat

Zeker in de tijden van gevarieerde prijzen voor het gas is het fijn om je eigen verbruik binnen de perken te houden. Bijvoorbeeld een thuiswerkdag op de tweede etage waarbij de benedenverdieping vrijwel onbenut blijft, is het handig om dat gedeelte even te pauzeren. Of wanneer een huisgenoot de thermostaat te hoog zet, draai je het weer terug op het gewenste volume. Kortom: geen onnodige graden meer binnenlaten, omdat je de limieten instelt.

Een product om mee te beginnen

Tado Slimme Thermostaat om de warmte overal binnen de muren zelf te bepalen.

Stofzuiger

Dit artikel is elke dag wel nodig. Dat komt doordat we rondlopen met borden, zand en steentjes meenemen onder onze schoenen en aanwezig zijn: de aanjager van stof. Met andere woorden: een klusje dat een ritme moet kennen om geen grote inhaalslagen te maken. Daarbij is het ook een fysieke klus, met rugpijn als mogelijk gevolg. Een automatische stofzuiger neemt deze klussen over. Hierdoor zeg je continu: wat is het toch weer heerlijk schoon.

Een product om mee te beginnen

Samsung Jet Bot, omzeilt irrelevante voorwerpen als schoenen en tassen om je smart home een extra glans te geven.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo