Beste 3 slimme deurbellen 2022 augustus

Een smart home is niet compleet zonder een slimme deurbel, want je krijgt een beter zicht op wat er voor je huis afspeelt. In deze blog tonen we 3 opties die je het snelst en makkelijkst installeert.

Google Nest Deurbel

Wil je een slimme deurbel bestellen die iedere functie telt? De Google Nest Deurbel is dan de ideale optie. Dat komt doordat het systeem elk detail opmerkt en daarop anticipeert, zo doe je altijd de deur open door te weten wie of wat zich heeft gemeld, een pakketje spot het digitale apparaat eveneens namelijk. Door deze taak hoef je niet bij het raam te staan wachten, praktisch toch?

Altijd de juiste informatie

Je breidt natuurlijk je smart home uit om je leven te vereenvoudigen. Nu is de voordeur vaak een gesloten deel van het huis, je kunt immers in de meeste gevallen geen blik werpen op de straat om te observeren wat voor ontwikkelingen er plaatsvinden. Dankzij het item van Google ontvang je een zicht op de buitenwereld door een samenstelling van taken waardoor je elk stukje informatie noteert. Dus wanneer iemand in het donker aanbelt, observeer je op je smartphone de bezoeker volledig zonder dat de zonsondergang daarin een rol speelt.

Ring Video Deurbel

Dat een slimme deurbel ook nog eens effectief is, blijkt uit de diensten van Ring. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat klanten in een paar minuten gasten ontvangen op een nieuwe manier. Het product is zo ingericht dat iedereen het kan vestigen aan de muur. Daarna klik je de batterij erin en registreert de camera elke beweging rondom het huis. Met andere woorden: je hoeft geen techneut te vragen om langs te komen, jij regelt zelf de zaken om je smart home nog efficiënter samen te stellen.

Je app als vertrekpunt

Je richt je smart home in met een smartphone waarop verschillende apps je bijpraten over de situatie in bijvoorbeeld de badkamer. Het grappige is dat een Ring app veel sneller te begrijpen is dan een variant voor een rookmelder onder andere. Aangezien de robot voortdurend de omgeving scant en je een melding stuurt wanneer bijvoorbeeld de pakketbezorger de poort doorloopt. Dit is handig, want stel je bent op het kantoor, kun toch je via de app met de bezorger spreken en uitleggen waar hij de doos mag neerzetten. Hierdoor geniet je direct na thuiskomt van je aanwinst.

Netatmo Slimme Video Deurbel

En als laatste tonen we een mogelijkheid met een praktische handleiding. We begrijpen dat het voor jou wellicht moeilijk is om de aanschaf van een slimme deurbel in je smart home te voltooien. Je vraagt vaker of iemand anders de taak afwikkelt. Netatmo is er echter op gericht om iedere klant te ondersteunen met een uitlegvideo waarin een professional het stappenplan uitvoert. Pak er daarom een notitieblok bij en schrijf elke handeling uit, zo sla je informatie op in je geheugen en voer je soepel de taken uit naar de finish. Kortom: het lukt jou ook om een slimme deurbel te verwelkomen door dit merk.

Volgorde

We zijn gewoontedieren en daarom is het prettig om de dag af te sluiten met de gebeurtenissen in een volgorde te plaatsen. Zo knopen we losse eindjes aan elkaar en daardoor slapen we beter met minder stress als gevolg.
Daarnaast is er een optie om belangrijke beelden te downloaden om ze nogmaals te bekijken. Dus wat er ook afspeelt in je nabije omgeving, je drukt op de downloadknop en meteen weet je waar je sleutels liggen of welke ongewenste gast door het raam tuurde.
Kortom: met een slimme deurbel bestel je een paar extra ogen die nooit slapen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo