Bewezen tips om gas te besparen

Ook al worden auto’s zuiniger, benzine is nog steeds een grote uitgave in het Amerikaanse huishouden en je zult er toch alles aan willen doen om te besparen op het geld dat je voor gas moet betalen. De beste gas besparen tips zijn:

• Rij minder
• Versnel matig
• Openbaar vervoer
• Prijs Shop
• Carpoolen
• Plan uw reizen
• Auto onderhoud

Als u deze gas besparen tips opvolgt, heeft u aan het einde van de maand meer geld in uw zak. Laten we deze tips eens bekijken.

Tip 1 – Rij minder

U kunt wat geld besparen op gas als u gaat wandelen of fietsen naar waar u heen gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over het betalen om uw auto te parkeren, en de training is goed voor uw gezondheid. Veel steden hebben initiatieven waarbij ze fietspaden toevoegen en de weg delen. Met name als u wandelt of fietst, hoeft u zich geen zorgen te maken over die enorme files.

Tip 2 – Versnel matig

Te snel of te langzaam accelereren geeft niet het beste brandstofverbruik. Het gaspedaal op de grond zetten en op de gewenste snelheid komen, verbruikt de meeste brandstof. Als alternatief is te langzaam op kruissnelheid komen ook inefficiënt met brandstof. Het beste brandstofverbruik komt van de hoogste versnellingen. Als u er lang over doet om uw auto te versnellen, brengt de auto veel tijd door in de lagere, minder zuinige versnellingen.

Tip 3 – Openbaar vervoer

Als het mogelijk is, kunt u met het openbaar vervoer naar uw werk gaan in plaats van met de auto te rijden. Dit bespaart u niet alleen geld op gas, maar u kunt ook ontspannen en geen zorgen maken over al dat spitsverkeer. Misschien kunt u zelfs een dutje doen op weg naar uw werk of op weg naar huis.

Tip 4 – Prijswinkel

Vaak kan het zo handig zijn om uw benzine te kopen bij het kleine benzinestation iets verderop, maar om wat geld te besparen op benzine wilt u misschien ook de prijzen bekijken bij andere benzinestations in de buurt. Zelfs als het verschil maar een paar cent is, zullen die paar centen, nadat je elk jaar honderden liters benzine in uw auto hebt gestopt, een behoorlijk bedrag opleveren. De meest efficiënte manier is om vooruit te plannen wanneer uw gastank ongeveer een kwart van een tank is. Als u langs een handvol benzinestations komt, kunt u stoppen wanneer het u uitkomt, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo