De top 3 slimme babyfoons juli 2022

Als je kleine kinderen hebt, is het verstandig om je smart home te versterken met slimme babyfoons. Daarom bespreken we in deze blog de top 3 waardoor je volledig op de hoogte bent.

Needs!

Wil je meteen je smart home uitbreiden met een slimme babyfoon? Dan is deze keuze een goede, doordat je gebruik maakt van vele voordelen. Zoals het kunnen communiceren met de jongeling, het makkelijke installeren en het scherpe meeluisteren met de situatie op een andere plek. Dat komt door deze twee belangrijkste kenmerken:

Het volgen van geluid en bewegingen

Je kind is vaak aan het bewegen in de kamer en om niet steeds bij ieder signaal te hoeven kijken is op afstand draaiende camera ideaal. Want je spot in een oogopslag of je moet kijken om de rust te laten terugkeren.

Meteen aansluit op het wifi netwerk

Nadat je deze mogelijkheid hebt aangeschaft, start je direct dankzij de ondersteuning van de koppeling met het internet. Bovendien hoef je hiervoor geen technische kennis te bezitten.

Autic

Dit item is de mooiste kans voor ouders die graag de vorderingen observeren via een smartphone. Het systeem heeft namelijk een functie om zowel in de kamer rond te kijken met een 355° camera en meldingen op het beeldscherm zelf. Deze opties zijn overigens beschikbaar voor iOS en Android. Zo zet je makkelijk een hulpmiddel in door de volgende pluspunten:

Scherpe camera

Met een camera van een scherpte van 1080 HP zul je je kind altijd voortdurend in de gaten houden en spot je daarbij de ontwikkelingen op de voet.

Op meerdere apparaten te installeren

Soms passen er andere mensen op het jongste familielid. En dan is het prettig dat ze via hetzelfde kanaal de observator blijven. Hiervoor vertel je jouw kennis over de installatie en ze nemen de manier van werken binnen enkele minuten over.

Depeto

Het laatste artikel uit het overzicht kent meerdere specialisaties, waarmee je in een paar handelingen het verloop scant. Dat heeft te maken met:

Spreken met de digitale ondersteuner

Door vragen te stellen aan de digitale assistent weet je in een ogenblik wat de stand van zaken is op de geobserveerde plek. Dit bespaart je een blik op de telefoon.

Een slimme rookmelder inschakelen

Een camera registreert wat er plaatsvindt met het kroost, toch kan deze werking niet aan voelen of er rook in de kamer is, en zo ja waar. Hierom is een slimme rookmelder kopen een verstandig idee. Het is immers een aanvulling op de samenstelling. Een slimme rookmelder is tevens met een paar drukken op de knop actief en hierdoor is er geen drempel om een andere weg in te slaan. De veiligheid is maximaal gewaarborgd, omdat je alle veranderingen binnenkrijgt op je telefoon. Niets ontgaat je daarna meer in je smart home.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo