De top 3 slimme verlichting juli 2022

Een smart home met verlichting brengt meer gemak in je eigen huis. Daarom beschrijven we in deze blog de top drie slimme verlichtingen waarmee je vandaag al begint.

Innr

We trappen af met de manier die je doet denken aan het implementeren van de ouderwetse gloeilampen. Het verschil met deze slimme variant zit in het gemak waarmee je een huiskamer onder andere meer stemming geeft met een kleur. Want met het systeem van Inner zet je vlug en gemakkelijk een systeem op wat vervolgens werkt op de volgende manier:

In de app

Met een druk op de knop is bijvoorbeeld de keuken voorzien van een ondersteunende kleur waardoor het koken een stuk eenvoudiger gaat. Bovendien is de app eveneens geschikt om een uitbreiding op te zetten, hiermee schakel je snel door om de overige plekken te koppelen aan de digitale wegen.

Brede opties

Ben je creatief aangelegd? Dan is Inner jouw uitkomst omdat je lichtplekken aanbrengt op de bijzondere plaatsen in een huis, zoals de binnenkant van een kastje. Kortom: een slimme verlichting voor al je wensen.

Calex

We gaan verder met een mogelijkheid die ook een kans biedt op verschillende kleuren. Je pakt je smartphone erbij en toetst in welke deel van de ruimte Je wilt aanzetten, vervolgens toont de applicatie een optie om een unieke kleur in te stellen waarmee je een verse sfeer tussen de muren schept. Dit heeft de volgende voordelen:

Koppelen aan Google

Terwijl je zit te werken aan een project voel je de behoefte om je te vergezellen met rijen aan versieringen, Hiervoor kun je dezelfde bron gebruiken. Google kent immers een aansluiting met dit product. Daarna rond je het project beter af dankzij de motivatie vanuit je smart home.

Ruimte voor een slimme luchtreiniger

Doordat je aan de knoppen mag komen voor de kleurindeling past een slimme luchtreiniger perfect in dit plaatje vanwege de toevoeging aan zowel de lucht als sfeerkwaliteit.

Osram

Wil je met een beweging je hele huis in de juiste stijl zetten voor thuiskomst? De instellingen van een Osram kennen geen grenzen daarvoor. Dat betekent dat je weinig actie hoef te ondernemen om een taak te voltooien. Daarbij is de Osram een perfecte keus als:

Je verschillende lampen hebt

Moeilijkheden staan amper in deze werking. De uitgangspunten zijn immers zo ingesteld dat ieder aspect goed functioneert, zo relax jij bijvoorbeeld meteen op de bank, begint aan een serie, of verwerkt de administratie.

Er meerdere thema’s zijn

Je gemoedstoestand is zelden gelijk aan de vorige dag. Daardoor is het prettig om te kunnen switchen als de situatie daarom vraagt. Denk hierbij aan een setting om je voor te bereiden op de vakantie en een aantrekkelijke kleuring voor een date. Iedereen zal je daardoor een sfeermaker noemen voor een smart home.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo