De Wifi Smart Switch Sonoff

We gaan het nu hebben over de Wifi Smart Switch Sonoff, een betaalbare slimme schakelaar waarmee je huis verder te automatiseren is. Dat wil zeggen dat je met het apparaat veel werk kan herleiden naar minder en makkelijker werk. Maar wat kan je precies met de Wifi Smart Switch Sonoff?

Smart apparaat

Ten eerste is het goed om te weten dat de Smart Switch een zogenaamd ‘slim’ apparaat is. Dat wil zeggen dat deze met het internet te verbinden is en je deze ook via het internet kan bedienen. Het apparaat kan dan ook een verbinding maken met het internet via een WiFi verbinding. Als je de Smart Switch eenmaal verbindt met het internet, dan kan je de Smart Switch ook met je telefoon bedienen via de gratis app ‘eWeLink’ voor iOS en Android. Dat kan vanaf thuis, vanaf je werk, of op een andere plek. Het maakt niet uit waar je bent, zolang zowel jij als de Smart Switch maar verbonden blijven met het internet.

[dfrcs name=”Sonoff Smart Switch” title=”Wifi Smart Switch Sonoff” filters=”image=1″]

Smart Switch functie

Met de Wifi Smart Switch Sonoff kan je je huis efficiënter laten worden. Met de Smart Switch kan je namelijk regelen welke apparaten aan staan en welke apparaten uit staan. Dit gebeurt allemaal via de gratis app, en wordt geregeld via de cloud. Door apparaten gemakkelijk aan- en uit te zetten, bespaar je ook gemakkelijk geld en energie. Dit allemaal met een paar tikken op je telefoonscherm. De Sonoff Smart Switch werkt daarnaast ook met een sleep-timer: daarmee kan je instellen op welke momenten van de dag welk apparaat aan- of uit staat. Je kan dus een schema per apparaat maken. Stel nou dat je je computer en overige werkapparaten ’s nachts niet hoeft te gebruiken, dan kan je voor de nachten een ‘uit-commando’ instellen voor deze apparaten, zodat deze geen onnodige energie verbruiken in de nachten. Dat is dus hoe energie en geld bespaard worden

Specificaties

De specificaties van de Smart Switch zijn als volgt:

  • Spanning: 90 V – 250 V
  • Maximale stroomsterkte: 10 A
  • Maximaal vermogen: 220 W
  • Afmetingen: 88 x 38 x 23 mm
  • Kleur: wit
  • Aangerade temperatuur: 0 – 40 graden Celsius
  • WiFi-frequentie: 2,4 GHz band

Conclusie

De Smart Switch van Sonoff is goedkoop, makkelijk te gebruiken, én een bespaarder van energie en geld. Met het apparaat maak je niet alleen je huis slimmer en het omgaan met de apparaten makkelijker, maar bespaar je ook. Een must-have in deze coronacrisis ook.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo