Google home stopcontact

Het inrichten van een smart home is de afgelopen jaren niet alleen toegankelijker geworden maar ook steeds eenvoudiger. Er zijn steeds meer slimme apparaten op de markt verschenen die uitvoeren alledaagse dingen zoals bijvoorbeeld het aan en uit doen van lampen en andere apparatuur hebben versimpeld. Er zijn veel slimme apparaten die je alleen hoeft aan te sluiten, in te stellen en direct kan gebruiken binnen een smart home nadat deze verbonden zijn met een hub, een apparaatje dat alles met elkaar verbindt zodat alles via spraak of een smartphone bediend kan worden. Maar hoe werkt dat met oudere apparatuur dat niet zo “slim” is? Kunnen die ook binnen een smart home gebruikt en bediend worden? Jazeker! Dankzij een slim stopcontact kunnen ook andere apparaten worden verbonden binnen een smart home. Zo kunnen lampen, TV’s, multimedia apparatuur en nog veel meer binnen een handomdraai worden verbonden.

Slim met het grootste gemak.

Het moderniseren van een huis om er een echte smart home van te maken klinkt misschien als veel werk maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Een Google home stopcontact biedt de meeste snelle en voordeligste oplossing. Deze zijn makkelijk uit het zicht weg te werken en dankzij een verbinding met het WIFI netwerk is de installatie bijzonder eenvoudig. Geen kabels die getrokken moeten worden maar gewoon in het bestaande stopcontact steken en het gewenste apparaat erop aansluiten.

Voordelen slimme stopcontacten

Er zijn een aantal grote voordelen verbonden aan het gebruik van slimme stopcontacten, in de eerste plaats het gemak waarmee deze geplaatst, verplaatst en verwijderd kunnen worden mochten de behoeften veranderen of wanneer een verhuizing plaatsvindt. Ook het uitbreiden is eenvoudig, je plaatst simpelweg extra stopcontacten en verbindt deze met het netwerk. Maar het echte voordeel is natuurlijk de mogelijkheden die het biedt om het huis niet alleen te bedienen maar ook het energieverbruik in de gaten te houden. Het vergeten uit te zetten, of aan te zetten van bepaalde apparaten is verleden tijd! Bekijk van uit een andere kamer wie er aan de deur staat, zet ’s avonds de verlichting aan zodat het lijkt alsof er iemand thuis is als je op vakantie bent en stel de thermostaat bij zodat er bespaard kan worden op stookkosten als je er even niet bent. Maar ook de was aan en uit zetten op afstand is nu allemaal mogelijk.

Google Home stopcontact zonder stroom

Maar wat als de wifi uitvalt tijdens werkzaamheden op ingeval van een storing? Geen nood! In zo’n geval kan een Google home stopcontact bediend worden met een knop zodat handmatige bediening ook mogelijk is. Zo zijn er geen onverwachte verrassingen en blijft het altijd mogelijk om apparaten ook handmatig te kunnen bedienen indien dit nodig mocht zijn. Met een Google home stopcontact wordt het leven in én van huis een stuk gemakkelijker.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo