Heb jij al de smart schakelaar Google home in huis?

Wat voor functie heeft de smart schakelaar Google home?

De slimme schakelaar Google home, is een intelligente schakelaar die er voor zorgt dat jouw leven een stuk comfortabeler wordt.
In een huis heb je vaak verschillende kamers waarin verschillende stroomapparaten worden gebruikt, deze kamers loop je normaal gesproken altijd door om te kijken of alles netjes uitgeschakeld is en of als je juist iets wilt aanzetten.

Denk hierbij aan:

  • Computers
  • Lampen
  • Televisies
  • Laptops
  • Speakers

Stel je nu eens voor:

Je komt thuis aan van een lange dag werken en jij ploft lekker op de bank, je pakt je telefoon en opent een app. Via die app bedien jij alle apparatuur in elke kamer, zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen. Dat klinkt als een droom die uitkomt, vind je niet? En laten wij nu goed nieuws hebben; wij hebben die droom hier voor jou klaarliggen. Deze multifunctionele schakelaar, is namelijk de enige echte schakelaar die alle apparatuur die jij zelf wilt, kan en zal bedienen op afstand. Dus nooit meer uit bed hoeven stappen om een lampje uit te moeten doen in de woonkamer, nooit meer je wasmachine aan laten staan terwijl je net op weg bent naar de Ardennen en nooit meer afvragen of je de televisie uitgezet had. Alles kan je nu bedienen via een applicatie op je telefoon.

Welke schakelaar past bij mij?

Er zijn verschillende soorten slimme schakelaars omdat er natuurlijk ook verschillende soorten mensen bestaan. De een heeft de voorkeur naar interactiviteit en wilt de apparaten bedienen via een spraakbesturing en de ander wilt liever niet praten en gebruikt liever gewoon afstandsbediening voor de schakelaar. Je kan het zo gek niet bedenken. Wil je bijvoorbeeld de slimme schakelaar alleen maar gebruiken voor de lichtsferen in huis, dan kan dit natuurlijk ook; je kan zelfs alleen maar gebruik maken van de schakelaar om de lichten te dimmen of juist te versterken! Als je een smart schakelaar Google home wilt gebruiken op wifi, zorg er dan wel voor dat alle apparaten die aangesloten worden op de schakelaar ook op dezelfde wifi (goed) werken.

Nog een extra voordeel

Niet alleen geeft dit meteen overzicht op alle stroomapparaten in huis, het kan ook nog eens flink besparen op je huidige energiekosten. Door deze smart schakelaar Google home, heb je namelijk inzicht op alle gebruik en verbruik van alle aangesloten apparatuur. Zo kun je zelf dus voorkomen dat er onnodig stroom wordt verbruikt. Hoe handig is dat? Dus, alleen maar voordelen als je de intelligente schakelaar Google home in huis hebt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo