Slimme deurbel: de Ring deurbel

In een woning waarin smart home een rol speelt, kan een slimme deurbel natuurlijk echt niet ontbreken. Dit is namelijk de perfecte aansluiting op andere slimme producten en geeft nog een veiliger gevoel wanneer u van huis weggaat. We gaan je daarom laten zien waarom een slimme Ring deurbel een ideale toevoeging is voor de mensen die op zoek zijn naar een slimme deurbel.

Waarom is een slimme deurbel?

Ring is toch wel een van de bekendere merken wanneer we kijken naar slimme deurbellen. Dat komt omdat het merk al vrij lang bezig is met het ontwikkelen van de producten en ook een van de eerdere merken was die een slimme deurbel op de mark bracht. Tevens is de kwaliteit van de producten ook goed wat er natuurlijk voor zorgt dat mensen terug blijven komen bij het merk. Op die manier zorgt het merk er dan ook uiteindelijk voor dat het een bekende naam blijft in de wereld van smart home, maar welke producten biedt het merk aan?

Producten van Ring

Ring staat bekend om zijn deurbellen en dat komt dus door dat deze kwalitatief goed zijn en wat fijne extra’s hebben. Wanneer iemand op de deurbel drukt, komt diegene in beeld op jouw smartphone. Hierdoor heb je direct een beeld van de persoon die voor de deur staat. Ook worden de opnames hiervan direct opgeslagen op de cloud. Mocht er iets gebeuren waardoor je deze beelden nog terug wilt kijken, kan dit ook. Dat geldt niet alleen voor wanneer je thuis bent, maar ook voor wanneer je onderweg bent. Mocht je even op pad zijn en de bel gaat, kun je dus alsnog zien wie er voor de deur staat. Dat maakt het ook nog eens veiliger omdat oplichters waarschijnlijk niet willen dat hun gezicht op beeld staat.
Over veiligheid gesproken. Ring biedt niet alleen een slimme deurbel aan, maar heeft ook andere producten die veiligheid bieden. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidscamera’s of veiligheidssystemen voor de woning. Ook aangeboden in sets zodat je voor een leuke prijs de beveiliging van de woning kunt opschroeven.

[dfrcs name=”Ring deurbel” title=”Slimme Ring deurbel ” filters=”onsale=0&image=1″]

Waarom kiezen voor een slimme deurbel van Ring

Consumenten die druk bezig zijn met de beveiliging van het huis of graag het huis smart willen krijgen door smart home producten, zijn aan het goede adres bij een slimme deurbel van Ring. De bel kan namelijk naadloos aangesloten worden aan de smartphone en bedient worden door deze zelfde smartphone. Heb je al slimme verlichting en bijvoorbeeld andere slimme producten dan is een deurbel natuurlijk onmisbaar en deze van Ring sluit er goed bij aan. Daarnaast is het dus ook zo dat het een stuk veiligheid geeft. Wanneer je niet thuis bent, kun je alsnog zien wat er voor jouw deur gebeurt door de camera. Daarnaast kun je pakketbezorgers instructies geven wanneer je een pakketje verwacht en er wordt aangebeld of kun je vrienden en familie aangeven dat je op dat moment niet thuis bent. Kortom het is een ontzettend handig apparaat wat absoluut niet mag missen in een smart home woning.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo