Slimme stekkers in samenwerking met Google home

Mocht jij beschikken over een Google home, dan kan je daar zonder de juiste koppelingen nog niet zoveel mee. Google Home is namelijk ontwikkeld om te kunnen koppelen. Mocht je bijvoorbeeld beschikken over een smartspeaker, dan kan je al heel veel meer met je google home. Er is echter een manier waarop je elk apparaat in je huis kan bedienen met je stem via de app van google home. Hoe doe je dit? Het is heel simpel, koppel het apparaat naar keuze met een slimme stekker. Zodra je een apparaat heb gekoppeld aan een slimme stekker dan kun je deze bedienen met google home. Op de markt zijn er heel wat slimme stekkers te vinden, maar wat is nou de geschikte slimme stekker om te werken met Google home.

Waarom wil je een slimme stekker Google Home?

De reden dat je een slimme stekker wil koppelen aan google home kan verschillende redenen hebben. Een reden kan zijn dat je meer inzicht wil krijgen in je energieverbruik. Pak een apparaat uit je woning naar keuze, bijvoorbeeld een waterkoker. Sluit de stekker van de waterkoker aan op je slimme stekker, deze slimme stekker heb je ‘waterkoker’ genoemd. Heb je als je terugkomt van een lange dag hard werken zin in een kopje thee, dan hoef je alleen maar te zeggen “hey google, waterkoker aan”. Al heel snel zal je het water horen koken. Dit kan je dus voor elk apparaat toepassen binnen je huis waarop je een slimme stekker heb aangesloten.

[dfrcs name=”Smart plug” title=”Slimme stekkers” filters=”onsale=1&image=1″]

Welke mogelijkheden heeft een slimme stekker allemaal?

Je kan dus doormiddel van je slimme stekker je waterkoker aan laten zetten, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kan je dus alles in huis op afstand bedienen en je kan ook het energie verbruik bedienen. De slimme stekkers worden verbonden via wifi, maar ze moeten natuurlijk ook zonder wifi te verbinden zijn. Omdat de slimme stekker ook zonder wifi moet functioneren zitten er op de meeste stekkers ook handmatige bedienbare knoppen. Dit is prettig omdat je zo niet verrast kan worden door werkzaamheden aan het netwerk of een vervelende wifi update.

Wat is de juiste slimme stekker Google home voor jou?

Mocht je een slimme stekker willen aanschaffen dan is er een grote collectie slimme stekkers te koop bij ons. Door in deze grote collectie te kijken maak je al snel de beste keuze voor jezelf. De slimme stekkers zijn overal onopvallend weg te werken, denk aan de woonkamer, slaapkamer en de keuken. De stekkers zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen, formaten en specificaties. De keuze hangt er vooral vanaf wat jij er zelf op wil aansluiten.

Als alternatief kan je gebruik maken van een slimme schakelaar die je op afstand kan bedienen zonder dat er een apparaatje tussen hoeft te zitten. De slimme schakelaar kan je zo bijvoorbeeld ook in je wand verwerken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo