Stopcontact Google Home

Misschien heb je wel een speaker van Google Home of Nest en je wilt een google stekker aan toevoegen? Natuurlijk kan dat wel, maar bedenk wel dat een smart sockets ook combineerbaar kan zijn met Google Home. Hier wordt meestal op gewezen, maar u moet hier rekening mee houden omdat niet elke stekker op Google Home kan worden aangesloten. Op deze pagina hebben we de beste Google Home-plug-in geselecteerd.

Waarom een stopcontact google home?

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten waarom de Google Home stopcontact nuttig is. Er zijn veel slimme stopcontacten en elke stopcontact heeft een eigen functie, maar het voornaamste punt van een zo een stopcontact is dat deze ook gekoppeld kan worden aan een specifiek domotica systeem. Dus als je een Google slimme speaker hebt, wil je natuurlijk dat de plug werkt met Google Home. Wanneer je een stekker aansluit op het Google-systeem, kun je meer doen dan alleen een zelfstandige stopcontact gebruiken. De voordelen van het gebruik van een stopcontact die kan worden gebruikt met Google Home worden hieronder opgesomd:

Je kunt het stopcontact met uw stem bedienen

Door de stekker in de Google-luidspreker te steken, kun je gewoon “Hé Google, sluit het stopcontact” zeggen om het stopcontact aan of uit te zetten. Je kunt dan ook de Google-stopcontact een naam geven, zoals het hoeklicht, of die naam gebruiken in spraakopdrachten.

Alle functies in één app

Bij het aansluiten van de stekker op Google Home is het ook erg handig om deze gewoon in dezelfde app te plaatsen. Dit betekent dat je niet steeds van app hoeft te wisselen om alle functies uit te schakelen.

Verbindt de apparaten aan elkaar

Je kunt ook meerdere apparaten aan elkaar koppelen in de Google Home app. Met de Google Home-routine kunt u bijvoorbeeld één bevel gebruiken om verschillende apparaten in of uit te schakelen. Als je naar bed gaat, zeg je bijvoorbeeld: “Hey Google, ik wil naar bed.” Vervolgens kun je de lichten zo instellen dat alle lichten, inclusief de stopcontact, uitgaan.

De top 3 van de beste Google Home-plug-ins

Nu kun je je afvragen welke stekker je met Google Home moet verbinden. Voor het gemak hebben we de 3 uitstekende Google Home-plug-ins op een rijtje gezet. We hebben ook bevestigd waarom het een goede plug-in is.

Philips Hue slimme stekker

Als je al slimme Philips Hue-lampen hebt geïnstalleerd, zijn de Philips Hue-slimme stekkers de ideale keuze. Bij dit systeem is de Hue-plug de beste keuze.

KlikAanKlikUit Smart Plug

KlikAanKlikUit-apparaten kunnen ook worden aangesloten op het Google Home-systeem. Kaku-apparatuur staat bekend om zijn betaalbare prijzen.

TP-Link HS100

De slimme stekker is te gebruiken met wifi, hierdoor heb je geen bridge of ander systeem nodig. De timer werkt ook als de WLAN is losgekoppeld.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo