Top 3 slimme beveiligingscamera’s

Ben je op zoek naar een slimme beveiligingscamera die via een smart home systeem bediend kan worden? Dan kom je er tijdens het zoeken al snel achter dat er nogal wat te kiezen valt op het gebied van smart home beveiligingscamera’s. Het aanbod merken en modellen is erg groot. En dat kan het moeilijk maken om de juiste smart home beveiligingscamera te vinden. Om je hierbij te helpen, hebben we een top drie samengesteld van de beste slimme beveiligingscamera’s die momenteel verkrijgbaar zijn. Wat zijn dit voor camera’s, welke kenmerken hebben ze en wat zijn hun grootste voordelen?

1. Eufycam 2 beveiligingscamera

Op nummer 1 in onze lijst van beste smart home beveiligingscamera’s zetten we de Eufycam 2 beveiligingscamera. Deze slimme beveiligingscamera heeft diverse kenmerken die deze smart home camera voor buiten tot onze nummer 1 maken. In de eerste plaats is de beeldresolutie van de Eufycam 2 beveiligingscamera hoog. Deze smart home beveiligingscamera biedt een resolutie van full HD 1080p en levert daarmee uiterst scherpe beelden. Met deze formidabele smart home beveiligingscamera heb je de garantie op vlijmscherp beeldmateriaal, zowel overdag als ’s nachts. De camera heeft namelijk een geavanceerde nachtvisie en een motion sensor, die de garantie bieden op perfecte en duidelijk zichtbare opnames op momenten die er toe doen. Fijn is dat je via diverse apps, zoals Google- of Apple-apps, deze slimme beveiligingscamera zelf met je stem kunt aansturen. Het fijnste aan de Eufycam 2 beveiligingscamera is misschien nog wel het feit dat het beeldmateriaal lokaal opgeslagen wordt. Daarom heb je geen duur Cloud-contract nodig, zoals bij veel beveiligingscamera’s wel noodzakelijk is.

2. Dahua SD22404T-GN beveiligingscamera

Een goede nummer 2 in ons lijstje met kwalitatief goede beveiligingscamera’s is de slimme beveiligingscamera Dahua SD22404T-GN. De Dahua SD22404T-GN beschikt over een 4.0 megapixel beveiligingscamera, die scherpe opnames maakt van wat er zich rond je woning afspeelt. Aantrekkelijk aan deze slimme beveiligingscamera is dat de camera een grote range heeft. Hierdoor is de Dahua SD22404T-GN ideaal voor het beveiligen van bedrijfsterreinen, parkeerplekken en ook voor het bewaken van particuliere woningen en kantoorpanden. Een voordeel van deze camera is dat deze goed bestand is tegen stof, regen en extreme weersituaties, zodat je de camera prima buiten kunt gebruiken. Zelfs als het 20 graden vriest of 55 graden in de zon is (wat in Nederland niet zo snel gebeurt) doet deze camera zijn belangrijke werk.

3. Hikvision DS-2CD2345FWD-I beveiligingscamera

Zoek je een topmerk op het gebied van beveiligingscamera’s? Dan gaat de Hikvision DS-2CD2345FWD-I beveiligingscamera je zeker bekoren. Deze superieur goede smart home beveiligingscamera geldt als een van de beste in zijn soort. Fijn aan deze camera is het grote nachtzicht van liefst 30 meter. Maar slimme beveiligingscamera heeft nog meer moois te bieden. De camera is namelijk een outdoor fixed dome, die een kijkhoek heeft van maar liefst 109 graden kijkhoek. Los van de lichtomstandigheden, of het nu overdag of diep in de nacht is, ben je met de Hikvision DS-2CD2345FWD-I beveiligingscamera verzekerd van heldere en scherpe beelden. Een prima beveiligingscamera dus, die de garantie biedt op optimale bescherming en veiligheid van je woning of je bedrijf.

Bekijk alle soorten beveiligingscamera’s voor thuisgebruik

Naast onze top 3 zijn er nog veel meer uitstekende slimme beveiligingscamera’s die kwaliteit bieden. Bekijk nu het complete assortiment van een expert en koop jouw favoriete beveiligingscamera voordelig online! Heb je vragen? Bel dan gerust de klantenservice voor advies!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo