Top 3 slimme radiatorknoppen

Op zoek naar een slimme thermostaat? Hier vind je de 3 beste op een rijtje!

Ben je op zoek naar een slimme radiatorknop voor een slimme thermostaat? Wij hebben de beste radiatorknoppen uitgekozen, en we zetten ze even voor je op een rijtje.

Tado slimme radiator thermostaat start 7-pack

De tado slimme radiatorthermostaat starter 7 pack is één van de beste slimme radiatorknoppen uit 2022. Deze titel geven we uiteraard niet zomaar want Dit is een echte premium radiatorknop die bijna overal op past en deze bespaart niet alleen veel geld, maar ook moeite en tijd. Niet alleen krijg je maar liefst 7 slimme radiatorknoppen bij deze starterpack voor je smart home maar deze werken ook nog eens met Google Assistant, Alexa, Apple home kit en IFTTT. Bia deze platformen is het dus en overal mogelijk te bepalen hoe hard de radiator aan aanstaat. De tado slimme radiator thermostaat starter 7 pack is voorzien van geofencing, open raam detectie, en al het nodige om zo zuinig mogelijk met jouw radiator om te gaan. Staat er een raam open? Dan gaat de verwarming automatisch uit. Zo bespaar je veel geld aan energie en dit maakt deze slimme raditor de prijs dubbel en dwars waard.

EVE Thermo slimme thermostaat

Ben jij voornamelijk een gebruiker van Apple apparaten en maak je bijvoorbeeld al gebruik van Apple home kit om bepaalde elementen van je woning te bedienen? Dan is de EVE Thermo slimme thermostaat zeker een aanrader! Om je thermostaat buitenshuis te kunnen bedienen is echter een Apple tv nodig. Als je deze echter hebt kun je radiatorknoppen 5 makkelijker bedienen. Ook is er een zeer handige ios sf app, waar je de temperatuur er nog veel meer dingen zou kunnen instellen. Wanneer je bijvoorbeeld iedere dag om 5 uur thuis bent dan kun je de thermostaat zo instellen dat hij het huis al op temperatuur heeft wanneer je thuiskomt. Dat is toch fantastisch? Daarnaast is er nog een extraatje, Je kunt een deur en raamsensor aanschaffen, dit kan extra geld besparen wanneer je nog eens per ongeluk het raam open laat staan. Zo detecteert de slimme thermostaat in je smart home automatisch een raam dat open staat er zal hij de thermostaat uitschakelen.

tado Slimme thermostaat starterkit V3+

Deze slimme radiatorknop van tado is onderdeel van de starters pakket dat perfect geschikt is voor Iedereen die thermostatische radiator ventielen thuis heeft liggen. Dit is een bepaald soort radiator waar de tado uitermate geschikt voor is. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te vermelden dat deze steeds in meer huizen in Nederland voorkomt. Het is ook heel fijn dat je met deze slimme radiatorknop de verwarming van een afstand al kunt instellen, hier heb je geen Google Home of een soortgelijke service voor nodig. Alles wordt direct geregeld met de app van tado zelf en deze werkt Samen met radiators van Comap, Danfoss, Caleffi, Herz, Olymp, Siemens, Herz, Giacomini en Terrier, ofwel een hoop verschillende! Voor de werking buitenshuis zul je een Bridge nodig hebben, Dit is een klein apparaatje dat alle radiatoren verbindt met internet. Dit zorgt ervoor dat je een optimale verbinding hebt met je slimme radiatorknoppen en dit is de perfecte aanvulling op iedere smart home. De Bridge wordt meegeleverd In het startup pakket deze hoef je dus niet apart aan te schaffen, je profiteert dus al van deze voordelen wanneer je het starter pakket aanschaft. Je kunt de collectie altijd uitbreiden door het kopen van extra knoppen. Dit verandert je koude huis in een smart home met een moderne sfeer waar alles automatisch loopt, zelfs het verwarmen van je huis!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Jouw Smart Home
Logo