EUFY

EUFY is een onderdeel van Anker Innovations. Dit is één van de meest vertrouwde merken op basis van consumentenelektronica in Amerika.
‘Smart Home Simplified’ is het motto van EUFY. Ze produceren slimme huishoudelijke apparaten en toestellen om jouw leven te verbeteren. Hun assortiment bevat onder andere lasergestuurde robotstofzuigers tot draadloze beveiligingssystemen.

Waarom kiezen voor EUFY?

Elk EUFY product is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en ontworpen voor jouw gemak. Ze streven ernaar om een nieuwe generatie te ontwikkelen waarbij verbonden apparaten en toestellen naadloos samenwerken. Hierdoor wordt het voor jou mogelijk om de complete smart home ervaring in huis te halen.

Stofzuigers

Het assortiment is erg breed en uiteenlopend. Zo bieden ze stofzuigers aan, maar ook beveiligingssystemen en producten die je smart home ervaring verbeteren. Daarnaast bieden ze ook producten aan voor ‘smart health’.

RoboVac en HomeVac

Je kunt er zowel robotstofzuigers als steelstofzuigers aankopen. In het assortiment RoboVac vind je robotstofzuigers terug. Deze stofzuigen je huis vanzelf en zijn dus ideaal als je zelf niet graag stofzuigt maar je woning wel stofvrij wilt houden. Binnen de HomeVacs kun je kiezen tussen steelstofzuigers of handstofzuigers. Sommige steelstofzuigers kun je ook omtoveren tot handstofzuigers. In dat geval kun je genieten van beide opties!

Geautomatiseerde nachtlampjes

De Lumi Stick-On nachtlampjes helpen je om binnen de weg te kunnen vinden in het donker.
 • Automatische verlichting: de bewegingssensor wordt geactiveert wanneer de lichtsensor duisternis of beweging detecteert.
 • Energiezuinig: je kunt genieten van zachte verlichting gedurende één jaar met slechts drie AAA-batterijen
 • Dankzij de Lumi Stick-On nachtlampjes, hoef je geen verblindende lichten meer aan te steken in het midden van de nacht.

Smart health

Dankzij de Smart Scale C1, zorgt EUFY ervoor dat je ook kunt genieten van ‘slimme gezondheid’ in je smart home.
 • Holistische gezondheid: deze slimme weegschaal geeft onmiddellijk twaalf metingen weer. Op deze manier kom je meer te weten over de gezondheid van je lichaam.
 • Gratis EUFYLIFE applicatie: dankzij deze applicatie kun je je metingen volgen op Apple Health, Fitbit en Google Fit.
 • Verbeterde nauwkeurigheid tot 10%: dankzij twee paar supergevoelige G-vormige sensoren, verkrijg je metingen met meer nauwkeurigheid.
 • Voor het hele gezin: je kunt met deze slimme weegschaal op slechts één account alle data van zestien gebruikers volgen, waarbij elk lid automatisch herkend wordt.

Beveiligingscamera’s

Binnen de beveiligingscamera’s kun je verschillende camera’s terugvinden in het assortiment. Hieronder staan de verschillende camera’s opgelijst:
 • Camera’s op batterijen: hiermee kun je zonder probleem zien wat er in je woning gebeurt. Daarbovenop hoef je deze camera niet aan te sluiten, want je kunt hem draadloos plaatsen waar je maar wilt!
 • Een videocamera op je deurbel: hierdoor kun je communiceren met de persoon die aanbelt en je kunt deze persoon ook zien. Deze bestaan zowel draadloos als bedraad.
 • De Dual videocamera op je deurbel: deze camera heeft dezelfde functie als de camera met videofunctie maar beschikt ook over een tweede camera. Hierdoor ben je dubbel beveiligd.
 • De Floodlight Camera: met deze camera kun je live streamen en opnemen wat zowel rond als in je woning gebeurt. Ook kun je met deze camera probleemloos gedetailleerde nachtbeelden vastleggen. Ten slotte bevat het ook een alarmfunctie, deze sirene zorgt ervoor dat eventuele inbrekers afgeschrikt worden.
 • Baby monitor: een monitor met groothoeklens waardoor je de hele kamer van je baby kunt bekijken. In deze monitor zit zowel video als audio verwerkt.
 • Indoor cam: met deze camera kun je bekijken en opnemen wat zich in je huis afspeelt. Ook detecteert het zowel dieren als mensen en bevat het een audiofunctie. Je kunt via deze camera dus ook eenvoudig communiceren.
 • Alarmsystemen: binnen de alarmsystemen kun je kiezen tussen zowel een bewegingssensor als een sensor die detecteert wanneer iemand binnenkomt. Ook kun je kiezen voor een alarmsysteem met een keypad of een volledige set met alle opties.
Jouw Smart Home
Logo