eve

Eve is al sinds het jaar 1999 een van de meest bekende merken dat zich vooral focust op elektrische producten. En dan vooral de slimme soort apparatuur, zoals slimme stopcontacten, lichtschakelaars en verschillende sensoren. Hieronder vertellen we waarom je wel of niet voor producten van dit merk moet kiezen als je slimme producten zoekt voor je smart home.

Eve heeft verschillende producten voor je smart home

Niet alleen heeft dit merk hun producten in de loop der jaren steeds verbetert. Ook hebben ze continu hun assortiment uitgebreid. Inmiddels hebben ze producten ontwikkeld als:

  • Verwarmingsthermostaten
  • Deur/venster-sensoren
  • Slimme rookmelders
  • Smart plugs
  • Bewegingsmelders voor de tuin of voordeur
  • Weer sensoren

Al de bovengenoemde producten zijn allemaal slimme sensoren die samenwerken met bijvoorbeeld de Apple iPhone, iPad en de smartwatch van dit merk. Ook zijn de meeste producten gemakkelijk te installeren en ze werken vrijwel meteen goed.Veelal is het een kwestie van seconden en de producten werken al. Vooral als je reeds een aantal hebt geïnstalleerd in je huis en de nodige systemen al hebt opgezet. Maar ook als je net begint met de aanschaf van smart home apparatuur is dit merk ideaal om te selecteren, juist doordat de installatie gemakkelijk is.

Waar koop je producten van het merk Eve?

Eigenlijk elke online webshop of specialist op het gebied van smart devices/slimme producten heeft alle producten van dit merk beschikbaar. Vaak allemaal in één assortiment, zodat je niet continu hoeft te wisselen van webshop en gewoon in een keer alles kan bestellen wat je maar wilt voor je smart home. Het fijne aan deze ontwikkelaar van smart home oplossingen is dus ook dat ze ieder populair apparaat al gemaakt hebben inmiddels en uitgebracht. Ook blijven ze doorontwikkelen en komen ieder jaar met nieuwe smart oplossingen, zoals onlangs nog een slimme radiatorknop.

Wat onderscheidt Eve van andere smart home merken?

Eve onderscheidt zich met een uitgebreide reeks aan producten die je slimme huis en tuin mooier en comfortabeler maken. De productenlijn aan slimme apparaten zoals verwarmingsthermostaten en rookmelders werkt goed en is betrouwbaar en bevat geen onnodige toevoegingen. Hierdoor is dit merk een van de merken dat en goedkoper is en de apparatuur gaat ook lang mee. Het merk wordt dan ook gezien als een begrip binnen de smart home wereld en vele gebruikers kiezen enkel voor producten van dit merk.

Eve werkt goed met de software van Apple

Zoals hierboven al is benoemd zijn vrijwel alle producten van Eve zijn volledig compatibel met Apple producten zoals de Apple Homekit en ook de software van Apple iOS en bijbehorende apps werken allemaal goed met de slimme apparaten van Eve. Ook Apple wordt gezien als een van de betere merken binnen de wereld van de smart homes en brengt nog steeds regelmatig nieuwe, verbeterde software uit die steeds betrouwbaarder wordt. Dat de diverse producten van de twee merken goed samengaan is dus een groot voordeel.
Jouw Smart Home
Logo