Harman Kardon

Harman Kardon is zeer bekend in de technologie-industrie en is probeert zich tegenwoordig ook te vestigen met smart home producten. Als je op zoek bent naar een draagbare luidspreker met een iets stijlvoller ontwerp die nog steeds goed geluid levert of een slimme en elegante hoofdtelefoon, dan is Harmon Kardon de perfecte oplossing.

Waarom Harman Kardon?

Er zijn momenteel enorm veel verschillende luidsprekers, hoofdtelefoons en hometheatersystemen. Harmon Kardon luidsprekers zijn een combinatie van helder krachtig geluid en een uniek ontwerp. De verschillende designs passen bij ieder interieur. Sommige Harman Kardon producten kunnen met meerdere apparaten worden gesynchroniseerd en met andere luidsprekers worden gekoppeld voor een krachtiger stereo- en surround-geluid doormiddel van smart home. Je kunt de luidspreker ook gebruiken om verbinding te maken met je telefoon of tablet voor extra flexibiliteit. Dankzij verschillende componenten kun je de luidsprekers plaatsen in een kamer waar je het best mogelijke geluid wilt leveren. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker ook nog eens besturen met spraakopdrachten. Om de luidsprekers aan te passen aan je favoriete geluid, zijn er satellieten met verstelbare hoeken, handige aanraakgevoelige volumeregeling en individuele volumeregeling voor het ingebouwde subwoofersysteem beschikbaar. Er is ook een subwooferzitmodule verkrijgbaar, en een voorbeeldconfiguratie omvat vier subwoofers en acht luidsprekers.

Missie Harman Kardon

De doelstelling van Harman Kardon is tot op de dag van vandaag ongewijzigd: de kracht van technologie gebruiken zodat mensen hun passie voor muziek en entertainment beter kunnen ontdekken en ervan kunnen genieten. De producten zijn ontwikkeld om het leven meer verbonden, onderhoudend, gepersonaliseerd en productief te maken.

Kwaliteit Harmon Kardon

De kwaliteit van de Harmon Kardon producten ligt erg hoog. Je bent verzekerd van goeie kwaliteit door de verzekerde geluidskwaliteit. Harmon Kardon staat bekend als A-merk. Ook het materiaal van de producten is van hoge kwaliteit. Daarbij werken de apparaten erg goed met andere smart home producten

Soorten (smart home) producten

Harmon Kardon levert verschillende producten zoals soundbars, hometheatersystemen en hoofdtelefoons. De bekendste Harmon Kardon producten zijn de luidsprekers. Verschillende modellen zijn beter geschikt voor verschillende omgevingen, dus voordat je een product aanschaft, is het belangrijk om na te denken over waar je de luidsprekers gaat gebruiken en wat voor geluidskwaliteit je nodig heeft. Je zult Harman Kardon-luidsprekers vinden in verschillende prijsklassen. Je kunt kiezen uit de satellietluidsprekers, de spraakgestuurde luidsprekers, de luidsprekerdock en de draadloze luidsprekers. Er zijn verschillende hoofdtelefoons te verkrijgen van het merk. Denk hierbij aan hoofdtelefoons met actieve noise-cancelling en draadloze hoofdtelefoons. De hoofdtelefoons zijn licht en zitten comfortabel.

Bekende producten

Een van de bekendste Harman Kardon producten, is de Harman Kardon Citation One. Vooral de uitstraling van dit product scoort erg hoog. Deze speaker is voorzien van een Google Assistent. De Onyx Studio 7 is bekend om het grote volume met een goed gedefinieerde bas en een behoorlijke helderheid. Deze speaker klinkt een stuk beter dan kleinere speakers. Het Harman Kardon SoundSticks Draadloze Bluetooth-luidsprekersysteem is een van de beste Harman Kardon producten. Deze speaker is stijlvol en draadloos. Het systeem is op een indrukwekkende manier ontworpen en wordt omschreven als het mooiste geluidssysteem dat momenteel verkrijgbaar is.
Jouw Smart Home
Logo