KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit zorgt ervoor dat een smart home toegankelijk wordt voor iedereen. Zij helpen je met hun producten om verschillende elementen in je huis op afstand te bedienen. Daarnaast kun je alles ook automatiseren via één app.

Waarom kiezen voor KlikAanKlikUit?

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf een smart home te hebben? Met de producten van KlikAanKlikUit wordt deze droom mogelijk. Ze bieden comfort, veiligheid en gemak aan met hun producten. Ze maken het mogelijk om alles te bedienen met je smartphone, van verlichting tot beveiliging, deurbellen en meer. Ten slotte verloopt die bediening volledig draadloos.

Internet Control Station

Dankzij dit apparaat kun je al je KlikAanKlikUit producten bedienen met de applicatie op je smartphone. Je hoeft hiervoor enkel de kamers van je huis en je apparaten toe te voegen. Daarna kun je je verlichting en je apparaten zonder probleem bedienen. Je kunt met het Internet Control Station je verlichting, je apparaten, je gordijnen en je zonwering automatiseren. Dit kun je doen door regels en timers in te stellen.

Zenders en ontvangers

Met de zenders bedien je alles op jouw manier. Het enige wat jij moet doen is de zenders combineren met de juiste ontvangers. Op deze manier zorg je ervoor dat alles op maat afgesteld is voor elk apparaat. Hieronder kun je meer informatie terugvinden over wat je met deze zenders kunt doen en welke apparaten je ermee kunt bedienen.

Smart home Wandschakelaars

Dankzij de draadloze wandschakelaars kun je zelf kiezen hoeveel lichtpunten je wilt bedienen. Als je twee lampen hebt in dezelfde ruimte, kies je best voor een dubbele wandschakelaar. Je kunt met deze wandschakelaars ook je buitenverlichting, je tuinhuislamp of je zonwering bedienen. Ook een combinatie is mogelijk. Ze zijn draadloos en je kunt ze overal plaatsen. Het enige wat je nodigt hebt is een batterij. Deze schakelaars hoef je ook niet te monteren, aangezien ze voorzien zijn van dubbelzijdige tape.

Smart home Afstandsbedieningen

Met de afstandsbedieningen kun je schakelen van waar je maar wilt. Zo kun je je verlichting van op afstand bedienen, maar je kunt je lampen er ook mee dimmen en schakelen tussen verschillende functies. Bovendien heb je maar één afstandsbediening nodig voor alle lampen in je woning.

Bewegingssensoren en contactsensoren

Met de bewegingssensoren kun je instellen dat je verlichting of een ander apparaat inschakelt van zodra je langsloopt. Zo automatiseer je je verlichting of je apparaten, zowel binnen als buiten. Met de contactsensoren kun je je verlichting en je apparaten in- en uitschakelen wanneer je je deur of je raam opent of sluit.

Beveiliging

Ook voor de beveiliging van je smart home biedt KlikAanKlikuit producten aan. Dit zijn onder andere de IP camera’s, de alarmsystemen en de slimme melders en sensoren.
  • IP camera: je hangt deze camera in de gewenste kamer, waardoor je live kunt zien wat er gebeurt via je tablet of smartphones. Ook opnames kun je herbekijken. Deze camera’s bestaan ook voor buiten.
  • Alarmsystemen: in het assortiment vind je een draadloze sirene, een draadloze bewegingssensor voor het alarmsysteem, een deur- en raam contactsensor en een afstandsbediening voor je alarmsysteem.
  • Slimme melders: dankzij deze rookmelders kun je op tijd rook, lekkage en koolmonoxide detecteren.
  • Slimme sensoren: hierbij kun je kiezen uit draadloze contactsensoren, draadloze bewegingssensoren, temperatuursensoren en sensoren die de luchtvochtigheid meten.

Deurbellen

In het assortiment van deurbellen kun je kiezen tussen verschillende slimme deurbelsets, een draadloze deurbel, een drukknopzender of draadloze drukknoppen. Je kunt ze overal plaatsen en je kunt ze bovendien combineren met bewegingsmelders.

Slimme lampen

Uiteraard kun je ook slimme lampen terugvinden in het assortiment. Je kunt kiezen tussen 16 miljoen lichtkleuren, je kunt de lampen bedienen met je smartphone en ten slotte kun je de status van je lampen eenvoudig raadplegen.
Jouw Smart Home
Logo