MasterLock

In en rondom het huis zijn er altijd wel bezittingen die extra beveiligd moeten worden. Misschien heb je waardevolle spullen in de garage opgeborgen of een prijzige kluis in de woning staan. In alle gevallen zoek je naar een slot die je aansprakelijkheid kan verbeteren en waarmee je zeker weet dat ongewenste gasten geen toegang krijgen tot deze waardevolle bezittingen. Beveilig waardevolle spullen met de sloten van Masterlock. Je zorgt er daardoor voor dat de juiste gebruikers de juiste toegang hebben tot waardevolle spullen met deze handige smart home gadget.

Maak kennis met speciale sloten met Bluetooth®-hardware

Wist je dat Masterlock speciale sloten met Bluetooth®-hardware in het assortiment op heeft genomen? De speciale software zorgt ervoor dat je je slot optimaal kunt beheren en het model is ook nog eens erg eenvoudig in gebruik. Ook controleer je makkelijk de toegang van verschillende gebruikers je voorziet activa en verbetert de aansprakelijkheid. Het is mogelijk om toegang te verlenen aan individuen, meerdere gebruikers en gebruikersgroepen. Dit kan tijdelijk en permanent. 

Je profiteert altijd van ongeëvenaarde beveiliging

Of je nu een enkel slot of meerdere sloten van Masterlock gaat kopen, je profiteert altijd van ongeëvenaarde beveiliging, samen met eenvoud en verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je zeker van een handige toegang dankzij de webinterface. Via de MasterLock Vault Enterprise-app heb je altijd een veilige toegang tot toegewezen sloten of lockboxen.

Fysieke sleutels en sleutelbeheer worden geëlimineerd

Fysieke sleutels en sleutelbeheer worden geëlimineerd met de sloten van Masterlock. Hierdoor is het slot de perfecte aanvulling op je smart home collectie. De kosten met de sloten worden verlaagd en de beveiliging wordt verbeterd. Je hebt vandaag de dag de keuze uit een erg breed aanbod aan sloten. Denk hierbij aan:
  • Hangsloten
  • Combinatiesloten
  • Bluetooth en elektronische sloten
  • Kluisjes & Kluizen
  • Deurbeslag
  • Ketting- en kabelsloten
  • U-sloten
  • Accessoires voor sloten en sleutels

Sloten in verschillende soorten prijsklassen

De sloten met Bluetooth®-hardware zijn niet de enige varianten die je koopt van Masterlock. Het merk biedt namelijk ook tal van klassieke sloten die je opent en sluit met behulp van een sleuteltje. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils en is er een passend slot te verkrijgen voor het budget waar je mee moet werken. De sloten ontvang je, na het plaatsen van een bestelling, erg snel in huis en je kunt vertrouwen op een model van de hoogst mogelijke kwaliteit. Naar wat voor soort slot ben je op dit moment precies op zoek voor je eigen smart home?
Jouw Smart Home
Logo