NUKI

Misschien ben je er op dit moment al wel bekend mee, maar een Smart Lock van het merk NUKI is vandaag de dag gewilder dan ooit onder zowel particulieren als onder bedrijven. Dat is ook helemaal niet zo gek, want je maakt met dit product het dagelijkse leven hierdoor net even wat eenvoudiger. Je opent je deur namelijk vanaf nu zonder sleutel, maar je gebruikt hier je smartphone voor. Maar hoe werkt dit product voor je woning nu precies? Op deze pagina staan de smart home producten van NUKI en meer informatie over deze smart home producten.

Hoe werkt de montage van een systeem van het merk Nuki precies?

Je tovert je smartphone direct om tot een intelligente sleutel door gebruik te maken van de Smart Lock van het merk Nuki. Door middel van de Auto Unlock functie, open je je deur automatisch. Ook is het mogelijk om je deur te openen met een smartwatch en natuurlijk met je smartphone. Het systeem is erg makkelijk te installeren, aangezien de montage plaatsvindt op de binnenkant van de deur. Hierdoor hoef je niet langer meer te boren of te schroeven en blijft daardoor het kozijn van de deur in optimale staat.

Ideaal om te gebruiken op kantoor, voor je eigen woning thuis of voor je vakantiewoning

Wist je dat je met dit systeem altijd het overzicht kunt behouden? Door middel van de bijbehorende app van het merk, zie je meteen wie er weg is gegaan en wie er is gekomen. Ideaal als je op dat moment even niet thuis bent. Hierdoor is het systeem ideaal om te gebruiken op kantoor, voor je eigen woning thuis of voor je vakantiewoning. Ook zijn de digitale sleutels van het pand binnen een mum van tijd te delen met bijvoorbeeld vrienden en familie door de app met het gezelschap te delen. Op die manier verleen je altijd op een veilige manier toegangsrechten.

Je bestelt de smart home producten van dit merk en meer eenvoudig en snel via Jouwsmarthome.nl

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die dit systeem voor jouw woning of kantoor te bieden heeft? In dat geval is het tijd om te overwegen om het systeem te bestellen en thuis of op kantoor een keer uit te proberen. Je bestelt de smart home producten van dit merk en meer eenvoudig en snel via Jouwsmarthome.nl. Je weet daardoor altijd zeker dat je je smart home product binnen een mum van tijd in huis kunt verwachten. Heb je op dit moment vragen over het product? De specialisten van de klantenservice staan altijd voor je klaar en denken maar al te graag met je mee.
Jouw Smart Home
Logo