Plugwise

Je bent natuurlijk maar al te graag constant op zoek naar handige tips om aanzienlijk te kunnen besparen op je energierekening. Veel mensen denken al snel aan drastische ingrepen zoals het plaatsen van zonnepanelen, maar vandaag de dag zijn er ook nog tal van andere alternatieven die ook nog eens erg aantrekkelijk zijn voor je portemonnee. Bespaar aanzienlijk op de energierekening door gebruik te maken van de producten van Plugwise.

De meest groene energie is de energie die je niet gebruikt.

Het is natuurlijk meer dan logisch dat de meest groene energie de energie is die je niet gebruikt. Daarom is het wel zo fijn om te weten dat er oplossingen bestaan waarmee je meteen het energieverbruik goed aan gaat pakken. Dit merk biedt een erg breed aanbod op het gebied van energiemanagementsystemen. Op deze manier krijg je net even wat beter een nauwkeurig en actueel inzicht over het energieverbruik. Dit zorgt ervoor dat je wel tot 40 procent op energie kunt besparen! Wel zo goed om te weten voor het inrichten van je eigen smart home, toch?

Plugwise is van Nederlandse bodem en biedt daardoor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit

Wist je dat het hoofdkantoor van het merk gevestigd is in Sassenheim? Daarnaast vindt de producten in Eindhoven plaats. Het merk is van Nederlandse bodem en biedt daardoor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. En daar pluk je vanaf het eerste moment de vruchten van als je deze smart home producten in huis haalt. Daarnaast zijn de producten erg makkelijk in gebruik en geschikt voor ieder type woning.

Je bespaart op de stookkosten door een slimme thermostaat te kopen

Wie denkt dat de thermostaat standaard op 18 graden Celcius moet staan, heeft het mis. Sterker nog, er zijn dagen waar de temperatuur vele malen lager kan staan. Denk hierbij aan een zomerse en warme dag of de temperatuur kan al lager staan als je in een tussenwoning woont. Hierdoor profiteer je vaak al van de warmte van je buren. Je bespaart op de stookkosten door een slimme thermostaat te kopen. Deze thermostaat past de temperatuur bijvoorbeeld aan als je op kantoor of op vakantie bent. Zorg ervoor dat je de thermostaat plaats op een plek in de huiskamer waar veel beweging kan worden gedetecteerd. Alleen op deze manier kan de thermostaat snel jouw levensstijl aanleren en past hier dus de temperatuur in huis eenvoudig en snel op aan. Kies je binnenkort ook voor een van de leuke smart home producten van dit merk? Neem gerust eens een kijkje online en ontdek snel het volledige aanbod.
Jouw Smart Home
Logo