Caliber HWC101- Smart Wifi Camera 1080P – Wit

SKU: 8703101691831458 Categorie:

47,95

De Caliber HWC101 is een Smart wifi IP camera die geschikt is voor binnenshuis gebruik. Met deze camera houd jij in de gaten wat er in je huis gebeurt. Koppel en bekijk de camera heel eenvoudig via de gratis Android en iOS “Caliber Smart Home”-app. Via de app is het ook mogelijk de camera als trigger te gebruiken in combinatie met andere Caliber smart home items. Bijvoorbeeld; laat een (smart) lamp aanspringen zodra de camera beweging detecteert.
Bewegingsdetectie Ook als je niet thuis bent, houd je alles in de gaten. De HWC101 stuurt namelijk de beelden via de Caliber Smart Home App door naar je smartphone. Je krijgt een melding en de camera maakt een screenshot wanneer deze beweging detecteert. Zelfs video opnamen zijn mogelijk wanneer je de camera voorziet van een Micro SD kaart en de beelden zijn dan ook weer gemakkelijk terug te kijken via de app. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om via de intercom van de camera te communiceren. Dat kan zijn om inbrekers op heterdaad te betrappen, maar ook om vanuit je luie stoel op vakantie een bekende die de planten water komt geven.
Beeldkwaliteit en night vision De HWC101 IP camera neemt op in FHD 1080p beeldkwaliteit. Dat is hoog genoeg om te zien wie er zich in je huis bevindt. De poot van de camera is buigbaar, zodat je de camera altijd vanuit de juiste hoek kunt laten filmen. Dankzij de infrarood LED kan de HWC101 ook ’s nachts filmen door middel van night vision.
Certificeringen Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten. Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering. Let hierop bij de aankoop van een product.

Specificaties: Caliber HWC101- Smart Wifi Camera 1080P – Wit

EAN 8714505046495
Kleur Wit
Jouw Smart Home
Logo