Caliber HWC404 – Smart wifi buitencamera met LED spots – Wit

SKU: 8703101741901494 Categorie:

79,95

De Caliber HWC404is een zeer uitgebreide Smart wifi IP camera die waterbestendig is en daarom geschikt is voor buitenshuis gebruik. Je monteert de camera gemakkelijk aan de muur of dak. Koppel de camera heel eenvoudig via de gratis Android en iOS “Caliber Smart Home”-app en via de app richt je hem op de meest belangrijke plek.
LED schijnwerper Door het stevige kogelscharnier richt je de camera op de plekken die jij extra goed in de gaten wilt houden. De camera reageert op beweging en stuurt je vervolgens een melding. Met de ingebouwde witte schijnwerper LED’s krijg je alles extra duidelijk in beeld. In combinatie met de bewegingsdetectie schrik je hier ongewenste gasten zeker te weten mee af.
Beeldkwaliteit De camera biedt plaats voor een micro SD kaart, na plaatsing van een SD kaart is het mogelijk opname te maken, te bewaren en terug te kijken. Dankzij het IR-CUT filter maakt de camera zowel overdag als ’s nachts goede opnamen. Het filter zorgt voor heldere kleuren bij daglicht en bij ’s nachts voor makkelijk te onderscheiden infrarood opnamen. Dit wordt ondersteund door de night vision, waarmee de camera tot 10 meter afstand nachtopnames maakt. De camera filmt in Full HD 1080p, zodat je over scherpe opnames beschikt.
Smart home apparaten combineren Via de app is het ook mogelijk de camera als trigger te gebruiken in combinatie met andere Caliber smart home items. Bijvoorbeeld; laat een (smart) lamp aanspringen zodra de camera beweging detecteert. De HWC404 werkt ook samen met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo is het mogelijk het beeld op te roepen op de Google/Nest Hub en de Alexa Show, of in combinatie met een Google speaker de beelden te streamen naar een Chromecast.

Specificaties: Caliber HWC404 – Smart wifi buitencamera met LED spots – Wit

EAN 8714505047867
Kleur Wit
Jouw Smart Home
Logo