Caliber HWC502 – Slimme deurbel met 1080HD Camera – Zwart grijs

SKU: 8703100062938552 Categorie:

79,95

Met de Caliber HWC502 slimme deurbel vervang je jouw oude deurbel door een veiligere keuze. Koppel de deurbel heel eenvoudig via de gratis Android en iOS “Caliber Smart Home”-app. Zo gaat de bel op je telefoon en kijk je dankzij via ingebouwde camera op je telefoon mee wie er voor de deur staat. Deze smart deurbel is waterbestendig, dus het is geen probleem als je geen afdakje boven de deur hebt.
Meekijken en praten op afstand De HWC502 deurbel beschikt over een slimme camera. Zo kijk je via je smartphone wie er voor de deur staat en communiceert je met diegene via de intercom. De deurbel herkent menselijke activiteit voor je huis. Hij stuurt dan automatisch een bericht naar je smartphone, die je via de app binnenkrijgt. Zo weet je altijd wat er voor de deur gebeurt. Dankzij de night vision functie heeft de HWC502 ook ’s nachts duidelijke beeld. De deurbel biedt plaats voor een micro SD kaart, na plaatsing van een SD kaart is het mogelijk opname te maken, te bewaren en terug te kijken.
Montage De deurbel krijgt stroom via een adapter. Dit kan ook de adapter zijn van je huidige normale deurbel. Door middel van het bijgeleverde adapterplaatje is het zelfs mogelijk de deurbel in een lichte hoek te plaatsen zodat het zicht op de persoon voor de deur optimaal is. Gebruik deze slimme deurbel samen met je bestaande gong door gebruik van de bijgeleverde omvormer of in combinatie met de apart verkrijgbare HWC501CH gong. Deze plaats je op een gewenste plek in huis, zodat je de deurbel ook hoort als je je telefoon even niet bij de hand hebt.
Certificeringen Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering. Let hierop bij de aankoop van een product.

Specificaties: Caliber HWC502 – Slimme deurbel met 1080HD Camera – Zwart grijs

EAN 8714505047058
Kleur Grijs, Zwart
Jouw Smart Home
Logo