AduroSmart ERIA® GU10 spot Tunable colour – 2200K~6500K – warm tot koud licht + RGB – Zigbee Smart Lamp- werkt met o.a. Adurosmart en Google Home

SKU: 7064500546543188 Categorie:

29,95

Let op: Hub/Bridge noodzakelijk om deze lamp via de app te besturen
Met een AduroSmart ERIA GU10 Tunable colour led spot regel jij snel en eenvoudig de lichtsterkte.
De lamp is dimbaar en beschikt over 16 miljoen lichtkleuren, hiermee creëer jij voor elke situatie de gewenste sfeer!
Voor het instellen maak je gebruik van de Adurosmart ERIA schakelaar en/of bridge. In de combinatie van de bridge met de app ontstaat er een zeer uitgebreid aantal mogelijkheden, zo kan je timers, scènes en lichtsterktes instellen.
Bij een vermogen van slechts 6 Watt een lichtstroom van 350 Lumen!
De kleurtemperatuur is variabel tussen 2200 tot 6500 Kelvin, ook is er keuze tussen 16 miljoen lichtkleuren.
Deze LED lamp is uiterst energiezuinig en wordt geleverd met 2 jaar garantie.
De lamp heeft met een L70 waarde van 20.000 een lange levensduur. Dit betekent dat zelfs na 20.000 branduren de lichtopbrengst nog minimaal 70% is.
De kleurherkenningswaarde (CRI) is >80, waardoor jij verzekerd bent van goede kleurweergave eigenschappen.
MAKE YOUR HOME SMART
Laat je smart home groeien met de producten van AduroSmart ERIA. Met behulp van de bridge kun je tot wel 50 producten met elkaar koppelen en met de AduroSmart ERIA app bedienen. Met slechts 1 klik kun je bijvoorbeeld alle lampen in huis in één keer uit-of aanzetten.
De smart home producten van AduroSmart zijn Zigbee Gecertificeerd en werken samen met andere Zigbee systemen zoals Osram Ligtify en Ikea Trådfri. Zigbee zorgt ervoor dat alle onderdelen met elkaar communiceren en te bedienen zijn met de AduroSmart app. Daarnaast zijn de producten IFTTT compatible. IFTTT maakt het mogelijk om allerlei diensten en producten aan elkaar te koppelen. Zo zijn de lampen aan te sturen met behulp van een IFTTT trigger.
“Hey Google, zet mijn lampen aan!” Regisseer je smart home met je stem. De AduroSmart producten werken samen met Amazon Alexa en Google Assistent. Met deze spraaksystemen dim je met gemak je lampen in huis of activeer je een sensor, stekker of lamp.

Specificaties: AduroSmart ERIA® GU10 spot Tunable colour – 2200K~6500K – warm tot koud licht + RGB – Zigbee Smart Lamp- werkt met o.a. Adurosmart en Google Home

EAN 0644558227283
Jouw Smart Home
Logo