Apple HomePod Mini Blauw

SKU: 9103600860108519 Categorie:

106,95

HomePod mini: Zoals de naam al zegt is het een kleinere versie van de HomePod, maar dan met een nieuw design en een nieuwe chip.
De HomePod mini in het kort
Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de HomePod mini:
-Design: kleine ronde speaker, met vlakke bovenkant
-Bovenop een interactief display met volumeknoppen en voor gebruik van Siri
-Ingebouwde Siri-assistent voor gebruik van HomeKit, afspelen van muziek en nog veel meer
-S5-chip met Computational Audio
-U1-chip voor slimmere Handoff vanaf je iPhone
HomePod mini functies:
Het meest kenmerkende van de HomePod mini is het design. In plaats van een hogere cilindervormige speaker is de HomePod mini een stuk kleiner en nagenoeg helemaal rond. De speaker is een kleiner bolletje van zon 8,5 centimeter hoog, een stuk compacter dan de huidige HomePod. De HomePod mini komt in meerdere kleuren.
De focus van de speaker ligt nog steeds op het geluid. Apple benadrukt dat de hoge geluidskwaliteit ook bij de HomePod mini behouden blijft.
De HomePod mini ondersteunt ook meerdere stemmen, dus iedereen in huis kan vragen naar zijn of haar agenda, berichten versturen vanaf je eigen account en meer. De HomePod mini speelt ook een rol in de smart home.
Net als de gewone HomePod vind je de HomePod mini gewoon in de Woning-app. De Woning-app krijgt een nieuwe Ontdek-pagina om nieuwe accessoires te ontdekken. Een nieuwe functie is Intercom. Daarmee kan je berichten versturen van de ene HomePod naar de andere in huis. Intercom werkt ook met iPhones, CarPlay en meer.
– EAN: 194252271742
– Vendorcode: MJ2C3D/A

Specificaties: Apple HomePod Mini Blauw

EAN 194252271742
Jouw Smart Home
Logo