Linksys Velop – Mesh WiFi – Dual Band – 3-Pack – Wit

SKU: 7042400189837880 Categorie:

159,00

Linksys Velop dual-band is een snel en betrouwbaar multiroom wifi systeem. Velop is eenvoudig te installeren, past in elk interieur en brengt binnen enkele minuten multiroom wifi met volledige signaalsterkte in huis. Met Intelligent Mesh™-technologie en een strak, modulair ontwerp verspreidt het Velop Wi-Fi-mesh-systeem een sterk wifi signaal door je woning.
Ideaal voor woningen met: Meerdere ruimtes.
Dikke muren.
Meerdere devices.
Intensief internetgebruik.
Installatie Download de Linksys-app.
Verbind één van de satellieten met je router via de meegeleverde ethernetkabel.
Geef je wifinetwerk een naam en stel een wachtwoord in.
Zet de overige nodes op verschillende plekken in huis.
Overige kenmerken Zelflerend Mesh-systeem
De satellieten communiceren onderling met elkaar waardoor je, één groot netwerk hebt met één netwerknaam en apparaten automatisch verbonden worden met sterkste wifipunt.
Eenvoudig uitbreidbaar en toekomstbestendig
Ga je verbouwen of verhuizen naar een grotere woning? Geen probleem, omdat Velop modulair is, kan je eenvoudig een extra module aansluiten op je bestaande multiroom wifi systeem.
Toekomstbestendig en veilig
Met automatische software-updates blijft de Linksys Velop altijd up-to-date en veilig.
Linksys-app
Met de Linksys-app op een smartphone of tablat kunt je je Wi-Fi thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren. Geef bijvoorbeeld voorrang aan de apparaten die de snelste verbinding nodig hebben.
Maak internetgebruik veilig voor je kinderen door de ouderlijk toezicht-functie, zelfs wanneer je niet thuis bent. Met deze functie kun je het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegag tot het internet voor bepaalde apparaten blokkeren.
Creëer een gescheiden, met een wachtwoor beveiligd, Wi-Fi netwerk voor tot wel 50 apparaten. het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.
Test eenvoudig de snelheid van je internetverbinding en bij gebruik van Alexa geeft de Linksys-app toegang tot praktische spraakcommando’s.
Goed om te weten
Deze Linksys systemen zijn identieke producten die met elkaar werken: Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen basisstation en uitbreidingen waardoor elk wifipunt als basisstation kan werken.
Complete wifi-dekking voor je hele huis.

Specificaties: Linksys Velop – Mesh WiFi – Dual Band – 3-Pack – Wit

EAN 4260184667581
Kleur Wit
Jouw Smart Home
Logo